Tuesday, February 14, 2012

"Vergelijkingssites onbetrouwbaar zijn"

Letselschade Advocaten Nederlands


P NMa vindt p kwaliteit van vergelijks sites onder p grootte. P info is niet correct of is onvolledig: zo onbetrouwbaar! En dat terwijl er consumentenvertrouwen is …

Info is verkeerd
P Nederlandse mededingingsautoriteit onderzocht 21 vergelijkingssites voor spaarrekeningen en 17 voor continue reisverzekering. Er werd vooral gekeken juistheid, volledigheid en transparantie. P NMa kwam tot p conclusie dat 60% van de sites op meer serta p p een belangrijk onderdeel van de informatie is gewoon niet waar. Bovendien, sites een groot deel van p niet alle producten weergegeven. Vergelijk zo lekker!

U kunt nog steeds vergelijken?
Van p p NMa gevonden twee sites voor reizen verzekeringen vergelijkingssites oke. Dit zijn de independer en geld .nl. Er is niemand op p spaarrekeningen vergelijking site dat p-criteria. P NMa is van mening dat een gerdragscode voor p kwaliteit van deze vergelijkingssites komen moet te verbeteren.

P vraag is nu: u kunt eigenlijk nog steeds als er zoveel mis met die sites vergelijken? Vergelijk consument is belangrijk omdat voor p p NMa beveelt aan om altijd gebruik maken van meerdere vergelijkingssites. Ook doe je goede p p vergelijkingssites om te controleren op staat met p site van p desbetreffende aanbieder verstrekte informatie.

In het kort: vergelijk is een enorme taak … succes

Vrijdag 10 februari 2012 tot en met 19: 13-Bron: Edition NL independer in p in p sectie. nl media

Letselschade Advocaten Amsterdam

No comments:

Post a Comment