Tuesday, February 14, 2012

Annuleren uw vakantie of reizen omboeken gemakkelijker zal worden

Letselschade Advocaten Nederlands


U heeft een reis geboekt, maar het lijkt dat u op uw vakantie bestemming serta iets p hebben handen. Bijvoorbeeld, een overstroming, ziekte-uitbraak of een andere gevaarlijke situatie. Als er geen negatieve reisadvies is afgegeven serta, u niet annuleren of omboeken kosteloos. Je hebt niets te uw serta zo reisverzekering.
Dat gaat nu veranderen. Onlangs bepaalde p district beoordelen in Tiel die u als een reiziger recht zijn op terugbetaling of kwijtschelding van uw prijs van het ticket als er reele dreiging van uw veiligheid of de gezondheid is. Om dit te doen, dus niet te worden een negatief reisadvies uitgegeven door zelf.

Deze uitspraak kwam over als gevolg van een geval dat twee ANWB-leden had ingesteld. Ze een reis naar Rusland in augustus 2010 had geboekt, maar er werd ernstige gesproken van smog en luchtverontreiniging rond Moskou. Niettemin, was er geen negatief reisadvies afgegeven. P p reisorganisator om verder te reizen, maar daalde met aangepaste programma. Op verzoek van p aan p reizen naar boek reizigers is niet gehaald. P reizen organisatie weigerde vervolgens te lopen voor p p kosten van annulering. P p prijs voor een groot deel betrokken familie was verloren. P reizen geschillen Comite voorgesteld p familie in de verkeerde, dan p ANWB p zaak aan p rechter voorgelegd.

Per 1 april 2012 p p ANVR voorwaarden op dit punt al aangepast. Passagiers kunnen ook van serta wanneer een situatie hun reis uitkeringsvat binnen 30 dagen voor vertrek annulering of omboeken. Nu dat is alleen mogelijk als er een negatief reisadvies.

Maandag 13 februari 2012 tot 9: 09 door Sharon Gerritsen in p rubriek productnieuws

Letselschade Advocaten Amsterdam

No comments:

Post a Comment