Tuesday, February 14, 2012

Elfstedentocht Europeesche Verzekeringen met p reizen

Letselschade Advocaten Nederlands


Nederland is al een paar dagen vol van een mogelijke elfstedentocht. Vandaag zijn er waarschijnlijk meer duidelijkheid op of niet plaatsvinden van p tour. Hij mocht dit jaar plaatsvinden, leden van p P Friesche Elf steden met een start Association bewijs hun vakantie door hun annuleringsverzekering van p Europeesche annuleren of afbreken gratis. P Europeesche is van mening dat schaatsers moeten beginnen met start recht op p kan worden weergegeven.
"Wij zou willen helpen iedereen met een bewijs van p onder kan beginnen schaatsen bind. Alle leden van p P Friesche Elf steden met een start Association bewijs daarom zorgen hoeft te maken als ze op vakantie, "zei Renate Hilberink, segmentmanager van p Europeesche.
P gratis extra verzekering is geldig tot het moment dat officieel bekend dat p tour blijft. Als u al hebt geboekt uw vakantie start skater bewijs of bent u op vakantie? Serta vergoedt p Europeesche p annuleringskosten. Als u ook een reisverzekering hebt gesloten zijn ook p kosten van p terug terugbetaald.

Unigarant ANWB, en ook p p bieden u de mogelijkheid van laden zelf .nl reizen te annuleren of te boek bij het doorgaan van p elfstedentocht.

Woensdag 8 februari 2012 aan 11: 03 door Sharon Gerritsen in p rubriek productnieuws

Letselschade Advocaten Amsterdam

No comments:

Post a Comment