Tuesday, February 14, 2012

Independer. nl beste vergelijking site in Nca onderzoek

Letselschade Advocaten Nederlands


P Nederlandse mededingingsautoriteit (NMa) heeft p kwaliteit van continue reizen verzekerings- en spaarrekeningen vergelijkingssites onderzocht. Het toont dat p vergelijking van reizen verzekering geboden door independer. nl op alle criteria scoort een 'zeer goed'. 17 Vergelijkingssites voor reizen van p verzekering die werden onderzocht, waren er maar twee-Proformance.nl, independer, met inbegrip van die op alle de criteria 'zeer goed' score.

Voor besparingen rekeningen heeft p NMa 21 vergelijkingssites onderzocht. Ook komt hier independer .nl goede p bus. Samen met een andere site gewaardeerd independer .nl 'zeer goed' als beste score met p p op drie van de vier criteria. Voor sommige producten, echter notities p NMa dat p aan p hoogste rente te krijgen op minimum storting independer .nl niet eenduidig wordt weergegeven. Gaat dit past deze independer .nl onderzoeken en, in voorkomend geval, zo spoedig mogelijk.

Is voor de beoordeling van de kwaliteit van p p vergelijkingssites keek p van de volgende criteria:

volledigheid van p en p p leveranciers van inhoudelijke producten product informatie juistheid van informatie transparantie

Naast deze criteria heeft p NMa ook gekeken p extra's die vergelijkingssites, zoals een waardeoordeel over p producten of beoordelingen bieden.

P kwaliteit van vergelijkingssites voor reis- en spaarrekeningen varieert aanzienlijk. P NMa betoogt dat "vergelijkingssites die volledige en betrouwbare informatie geven, vinden van een geschikte financiele product voor de consument vereenvoudigen kan". "Vergelijking websites kan bijdragen tot p concurrentie tussen aanbieders van, omdat de prijzen en voorwaarden gemakkelijk zijn te vergelijken," zei p NMa.

Onderzoek op prestaties van independer .nl verwelkomt p vergelijking sites voet en is voorstander van een scherper toezicht op vergelijkingssites.

Lees het onderzoek op vergelijkingssites van p NMa.

Vrijdag 10 februari 2012 tot 10: 09 door Ruud Martens in p rubriek Persberichten

Letselschade Advocaten Amsterdam

No comments:

Post a Comment