Tuesday, February 14, 2012

NMa wil gedragscode voor vergelijking site

Letselschade Advocaten Nederlands


P kwaliteit van vergelijkingssites voor spaarrekeningen en reisverzekering is veel te laag, zegt p NMa.

P Nederlandse mededingingsautoriteit heeft onderzocht vergelijking site dat gebruikers moeten over spaarrekeningen adviseren en reisverzekering.

' Eigenlijk, zijn er slechts twee sites, en dat zijn reisverzekering, die positief is. Dat zijn geld. nl en nl, ' zegt Barbara van der Independer.com. Ontspanning van p NMa tegen p Nos. P andere 36 sites, met inbegrip van forex. nl leefvrij .nl, scoren slecht op en een of meer punten. P NMa sloeg op de volledigheid, correctheid en transparantie.

Wat blijkt: op meer serta 60 procent van p vergelijkingssites is een belangrijk onderdeel van p spaarquote of verzekeringspremies niet. Ook geeft het onderzoek toont aan dat ongeveer 30 procent van p vergelijkingssites voor spaarrekeningen en 75 procent van p sites die te weinig vergelijkt reizen verzekeringsproducten Toon. P transparantie ook laat te wensen over: ongeveer 50% van p is niet duidelijk over de businessmodel en sites/goed over p eigenaar. Bekijk de volledige studie in pdf.

Ter verbetering van de kwaliteit van p, zou p markt van financiele vergelijkingssites een gedragscode moet instellen. NCA adviseert consumenten, tot deze code p p, is er meerdere vergelijkingssites te gebruiken en op p p p verzekering van provider site of account p recheck gegevens.

Vrijdag 10 februari 2012 om 18: 58-Bron: levendige .nl in p rubriek independer. nl in p media

Letselschade Advocaten Amsterdam

No comments:

Post a Comment